együtt egy álomért

Cégünknél mindenki egy csapatként dolgozik azon, hogy olyan új termékekkel bővíthessük palettánkat, amelyek a felhasználók igényeit teljes mértékben kielégítik, játék és alkotási élményeit gazdagíthassák. Megálmodni, megvalósítani, létrehozni, fejleszteni, tesztelni, akár újra álmodni. A Tiger Tech márka csapat munka eredménye.

innováció 

Azon dolgozunk, hogy termékeink mindig megújulásról, újításokról, a piacon trenden lévő technikai fejlesztésekről szóljanak. Tükrözzék a jelen kor igényeit és azt maximálisan ki is szolgálják. Szerencsére az igen dinamikusan fejlődő technika világban nincs megállás, nincs visszalépés. Megtartja a régi ám de jól bevált technológiát melyekre bármilyen újítás, fejlesztés stabilan építhető. Befogadja a kísérleti stádiumban lévő de ígéretes fejlesztéseket, és megfelelően integrálja azokat a következő generáció felépítéséhez. Legyen szó bármilyen technikai eszközről. A Tiger Tech csapata is ebben a szellemben dolgozik, fejleszt és bővít. A megálmodás és a megvalósítás közötti utat a jó csapatmunkával és megfelelő szellemi befektetéssel tesszük meg. 

/A kép egyelőre csak illusztráció/

A jövő

Jelenleg több termék piacra dobása előtt állunk Már a finisben vagyunk az új laptop töltőkkel. Full HD webkameráink már kaphatóak és már is nagyon népszerűek. A piac ajtajában vannak az új-szériás bluetooth-os fejhallgatóink is. És bizony ezek mellett egy hatalmas fejlesztésben és technikai újdonság létrehozásán dolgozunk, melyről hamarosan tájékoztatjuk vásárlóinkat és partnereinket. 

együttműködés

Márkánk folyamatosan terjeszkedik a hazai piacon. Az úgynevezett affilite marketinggel szeretnénk elérni, hogy mindenkihez eljusson minden termékünk. Egyre bővülő partnerhálózatunkba szívesen várjuk kis és nagykereskedők jelentkezését. Messze földön híres, évente megrendezett partner napunkon, első kézből értesülhetnek újdonságainkról, partnereknek kialakított kedvezményeinkről, és nem utolsó sorban megvendégeljük partnereinket, ahol az evés-ivás mellett humoristák és együttesek biztosítják a kiváló hangulatot.

HA felkeltette érdeklődésed partnerprogramunk

Írj nekünk, vagy hívj minket. Mindenre nyitottak vagyunk!