LAPTOPTÖLTŐD MÁR NEM A RÉGI? VAGY AZ A BAJ, HOGY NAGYON RÉGI?

itt a megoldás!

  • A LEGNAGYOBB MÁRKÁKHOZ!

  • GYÁRI CHIP-ES UTÁN-GYÁRTOTT TÖLTŐK

  • MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG! 100% GARANCIÁVAL!

  • INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

  • KIEMELT VEVŐSZOLGÁLAT! SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A MEGFELELŐ LAPTOPTÖLTŐT!

a legnagyobb márkákhoz!

válassz márkát!

8

LEGNAGYOBB MÁRKÁHOZ

MÁR

25

KÜLÖNBÖZŐ FÉLE TÖLTŐ

HOGYAN VÁLASSZAK TÖLTŐT?

Mit érdemes tudni választás előtt? Mire figyelj oda és miért?

Négy paraméter megtekintése és kiválasztása szükséges a megfelelő töltő választáshoz. Nem kell megijedni, nem annyira bonyolult mint amilyennek elsőre látszik 🙂

1. LAPTOP MÁRKÁHOZ

Válaszd ki azt a márkakategóriát amelyhez töltőt keresel. Amennyiben pl. Lenovo laptopod van, akkor abban a márkakategóriában érdemes keresni. Minden töltőnknél feltüntettük a nevében is és a leírásában is, hogy mely márkához való.

2. Feszültség és áramerősség

Nézd meg a régi töltődön, vagy a készülék hátoldalán, hogy milyen adatok szerepelnek rajta. A feszültség mértékegysége a volt, jele V. A feszültség legyen azonos (pl, ha 19,5V van feltüntetve akkor ehhez az értékhez ragaszkodj)

Az áramerősség mértékegysége az amper, jele A. Az áramerősség értéke pedig lehet azonos vagy meghaladhatja. (pl, ha 3,25A van feltüntetve, akkor ez az érték vagy ettől nagyobb is lehet. Kisebb semmiképpen ne legyen.)

3. teljesítmény

Nézd meg a régi töltődön, vagy a készülék hátoldalán, hogy milyen adatok szerepelnek rajta. A teljesítmény mértékegysége a watt jele W. Ha pl a készülékeden 65W szerepel, akkor ragaszkodj ehhez az értékhez!

3. csatlakozó méret

Nézd meg a régi töltődön, vagy a készülék hátoldalán, hogy milyen adatok szerepelnek rajta. A csatlakozó méretét webáruházunkban a termékleírásban így találod meg: pl: Csatlakozó méret (mm): 6.3*3.0. Mit jelentenek ezek a számok? – a csatlakozó külső mérete * a csatlakozó belső mérete. Ebben az esetben a külső méret 6,3 mm a belső méret 3,3. Ezt könnyedén vonalzóval is le lehet mérni.