[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
Céged vagy egyéni vállalkozásod van ? Üzleted vagy webshopod van ? Szeretnéd bővíteni a kínálatodat ? – Legyél a Tigris partnere, töltsd ki jelentkezési űrlapunkat!

FONTOS, hogy a partner regisztrációt manuálisan ellenőrizzük, ezért hosszabb időt is igénybe vehet! Amennyiben nem kapsz választ 1 munkanapon belül, akkor kérlek jelezd az info@tigertech.hu címen!

 

[]
1 Step 1
Cég adatok
Cég névyour full name
Címyour full name
Cégjegyzékszámyour full name
Adószámyour full name
Főtevékenységyour full name
Weboldalyour full name
Kapcsolattartó
Névyour full name
Telefonszámyour full name
Bejelentkezési adatok
Jelszócheck your caps
Egyéb
Tevékenység(ek) rövid leírásamore details
0 /
Egyéb megjegyzésmore details
0 /
Previous
Next
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][list icon=”icon-angellist” image=”” title=”” link=”” target=”_blank” style=”1″ animate=””]Partnereink részére folyamatosan naprakész versenyképes árakat biztosítunk. Garantált haszon, magas árrés biztosítása.[/list] [list icon=”icon-ccw” image=”” title=”” link=”” target=”_blank” style=”1″ animate=””]Partnereink részére kiemelt és gyors garanciális ügyintézést biztosítunk, online felületünkön keresztül.[/list] [list icon=”icon-cog-line” image=”” title=”” link=”” target=”_blank” style=”1″ animate=””]Termékeinkhez kiemelkedő 24 órás technikai támogatást és ügyfél központot biztosítunk.[/list] [list icon=”icon-heart-empty-fa” image=”” title=”” link=”” target=”_blank” style=”1″ animate=””]Marketing támogatás minden partnerünk részére. Segítünk az online és az offline értékesítésben. Letölhető plakátok, kihelyezhető állványok.[/list][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]